zondag 24 maart 2019

TESKE

Het muzikale avontuur van Teske begon een paar jaar geleden, toen ze in november 2014 haar eerste single ‘Rewritten’ uitbracht. Twee jaar later werd Teske overdonderd door de reacties hierop, want ineens stond ze voor uitverkochte zalen en werden haar singles door iedereen geluisterd. Na het succes van de eerste releases ging de zangeres terug naar de tekentafel. En dat laat de 23-jarige songwriter horen op haar debuutalbum PORSELEIN: een modern en dansbaar Nederlandstalig album vol met frisse producties en originele teksten. Alhoewel ze alles zelf heeft geschreven werkte ze onder meer samen Jan Derks, Guido Joseph en Joshua Nolet van Chef’Special en zijn Cartiez en Joost te horen op de debuutplaat.
Nederlandspop
Archief

*incl € 2,50 servicekosten

Vanaf het moment dat Teske de Schepper geluid kon maken en een pen kon vasthouden, begon ze met zingen en schrijven. Op 19-jarige leeftijd ruilde ze haar boerendorpje om voor het drukke Amsterdam om aan haar carrière te werken. Jaren volgden en daar kwamen samenwerkingen met de meest uiteenlopende artiesten (van The Opposites tot JB Meijers) uit. In mei 2016 bracht Teske samen met Mr. Polska & Boaz de zomerhit ‘Samen’ uit, waar ze nog geen maand later een gouden plaat voor ontvingen. Op 17 juni 2016 trad Teske op voor duizenden mensen bij Ronnie Flex & Friends in Ahoy Rotterdam. Ze vindt het uitdagend en inspirerend om verschillende genres en schrijfstijlen te remixen tot een gehele eigen sound. Dat gaat ze je zeker laten horen in haar tweede clubtour die in 2019 start!

Vernieuwend. Dat is het woord dat dit hele album ademt. Het voelt zo fris door de manier hoe Teske haar stem gebruikt, de zeer dromerige productie, maar ook zeker door de super dope samenwerkingen met Joost, Cartiez en uiteraard Joshua Nolet. Pure liefde

3FM DJ Olivier Bakker   Over Teske’s nieuwe album