vrijdag 12 januari 2018

Tante Joke Karaoke Band

Na het grote succes van de vorige edities zijn ze terug: De mannen van de Tante Joke Karaoke Band! Het levensmotto van de Tante Joke Karaokeband is ‘Jij zingt, wij spelen!’. Het idee is simpel, de uitwerking is geniaal; zo bleek al bij de vorige vier Tante Joke Karaoke-edities in het Paard. Als je weet wat een heerlijke chaos dit partijtje altijd veroorzaakte, dan zal je hart ongetwijfeld harder gaan slaan bij het horen van de volgende editie! Happy New Year, op 12 januari mogen we weer!

Archief

*incl € 2,50 servicekosten

The Eye of the Tiger, I Love Rock and Roll, Born To Be Wild, Africa, Grease Lightning… jíj bepaalt het nummer waarmee je wilt shinen. Geen podiumbeest? Geen probleem – het aanschouwende publiek heeft vanavond de zware taak om aldaar plezier te maken. Een avond lachen, gieren en heel hard brullen met de Tante Joke Karaoke Band + DJ’s!

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur