vrijdag 13 oktober 2017

Tante Joke Karaoke Band

Het levensmotto van de Tante Joke Karaokeband is ‘Jij zingt, wij spelen!’. Het idee is simpel, de uitwerking is geniaal; zo bleek al bij de vorige vier Tante Joke Karaoke-edities in het Paard. Als je weet wat een heerlijke chaos dit partijtje al in de Kleine Zaal veroorzaakte, dan zal je hart ongetwijfeld harder gaan slaan nu de heren hun karaokefestijn in oktober naar de Grote Zaal brengen; een unieke kans om nu zélf een keer in Paard jouw zangkunsten te laten horen!

18+
Archief
  • € 12,50
  • € 10,50
  • Grote Zaal
  • 23:00
  • 23:00

*incl € 2,50 servicekosten

In oktober komt het grootste live-karaoke-spektakel terug naar Den Haag. The Eye of the Tiger, I Love Rock and Roll, Born To Be Wild, Africa, Grease Lightning… jíj bepaalt het nummer waarmee je wilt shinen. Geen podiumbeest? Geen probleem – het aanschouwende publiek heeft vanavond de zware taak om aldaar plezier te maken. Een avond lachen, gieren en heel hard brullen met de Tante Joke Karaoke Band + DJ’s!

 

 

“I bless the raaaains dooowwn in Aaaaafrica!”

Toto

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur