vrijdag 13 september 2019

TANTE JOKE KARAOKE

Op weg naar karaoke wereldverovering komt de Tante Joke Karaoke Band wederom Den Haag op stelten zetten! Paard wordt een gigantische karaokebar voor één nacht. Jij zingt, wij spelen!

Kom maar door met de meeschreeuwhitjes, liefdesduetten en muziek om op te dansen, de Tante Joke Karaoke Band en DJ’s zorgen voor een knotsgekke nacht. Hits van voor je geboorte tot nu, vraag jouw favoriete nummer aan bij onze balie en jij bent voor even de leadzanger van je eigen band.

hitskaraoketop4018+
Koop tickets
  • Early Bird 5 | Regular 12,50 | Deur 15 | Vriendenticket (5 personen) 50
  • Grote Zaal
  • 23:30
  • 23:30

*incl € 2,50 servicekosten

⭐TANTE JOKE KARAOKE BAND⭐

Hoe het werkt? Jij zingt, wij spelen! Kom maar door met de meeschreeuwhitjes, liefdesduetten en muziek om op te dansen, de Tante Joke Karaoke Band en DJ’s zorgen voor een knotsgekke nacht. Hits van voor je geboorte tot nu, vraag jouw favoriete nummer aan bij onze balie en jij bent voor even de leadzanger van je eigen band. My Heart Will Go On, Drank & Drugs, The Eye of the Tiger, It’s Raining Men, Casanova, Mamma Mia en Grease Lightning… jíj bepaalt het nummer waarmee je wil shinen.

⭐SLA JE SLAG⭐
Hechte vriendengroepen worden beloond. We hebben namelijk een zeer scherp geprijsd groepsticket voor jullie in de aanbieding: 5 personen voor 50 piek. Dus waar wacht je nog op? Verzamel die matties van je!

 

voor één nacht de grootste karaokebar van Den Haag en omstreken!

– Tante Joke Karaoke Band

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur