donderdag 10 maart 2022

TANGARINE

Sofia Dragt

CORONA UPDATE 25/2: Dit event is te bezoeken zonder coronatoegangsbewijs (qr-code) of negatief testbewijs en is zonder 1.5-meter of mondkapje.

Dit is de nieuwe datum voor het eerder verplaatse optreden. Reeds gekochte tickets blijven geldig en alle kaartkopers ontvangen een mail van ons met meer informatie. Niks in je mailbox? Stuur ons een berichtje op [email protected] 

Als identieke eeneiige tweeling is Tangarine een unieke en graag geziene gast op de podia. Voor Arnout en Sander Brinks was de Corona periode een gelegenheid om een nieuwe weg in te slaan en met name hun talenten als songwriters te verkennen. Samen met producer Gordon Groothedde hebben de tweelingbroers een aantal sterke popsongs opgenomen, waaronder Shadows‘, en een nieuwe sound en show ontwikkeld. Met sterke refreinen, sfeervolle arrangementen en hun unieke stemgeluid laat Tangarine de potentie van internationaal hitsucces klinken.

De songs zullen anders zijn dan de mix van indie, folk en americana waarmee het duo zich een eigen positie wist te verwerven in het Nederlandse muzieklandschap. Sinds 2010 bracht Tangarine vijf albums uit en met name de samenwerking met Calexico leverde lovende kritieken op en bezorgde de band een volle agenda en een trouwe fanbase. In 2014 kreeg Tangarine nationale bekendheid als huisband van De Wereld Draait Door en veroverde de harten van de tv-kijkers. De broers reisden langs vrijwel ieder poppodium in Nederland en speelden op festivals als Lowlands, Haldern Pop en Into The Great Wide Open. In de jaren erna richtte Tangarine zich op concerten in het theater.

folk
Archief
  • € 17,50
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Support:
Sofia Dragt is een componist, producer, vocalist en pianist. Naast dat zij alsuitvoerend artiest de Grote Prijs van Nederland won in 2013 componeert enproduceert Sofia ook voor film en media. Onlangs heeft zij o.a. de muziek voor dedocumentaire serie Het Wad (door Ruben Smit) gecomponeerd, maar ook haar songCome Home die ze schreef voor een Interpolis commercial eindigde op de nummer2 van de Reclamemuziek Top 40 Aller Tijden 2020.De liefde voor de Scandinavische landen hoor je goed terug in haar muziek. Of ditnu gaat om haar popsongs of de cinematische instrumentale stukken die ze maakt.Zo zijn beeld en film onlosmakelijk verbonden met haar muziek en hopelijk beland jein jouw eigen film als je het aanze