vrijdag 6 oktober 2017

TANGARINE

Support: Special Guest: awkward i

Tangarine bestaat uit de tweelingbroers Arnout en Sander Brinks. Hun nieuwe album There and Back bevat de beste muziek die het eigenzinnige tweetal tot dusver heeft gemaakt. De plaat, die uitkwam in september vorig jaar, loopt over van bezielde, loepzuivere en persoonlijke muziek. De opnames vonden eerder dit jaar plaats in de studio van de roemrijke rootsband Calexico in Tucson, Arizona. Calexico-voormannen John Convertino en Joey Burns vormen op There and Back de ritmesectie van Tangarine.

Archief
  • € 17,50
  • € 15,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

In 2013 brak Tangarine landelijk door, dankzij hun veelgeprezen, introspectieve album Seek and Sigh. Dit was hun eerste plaat die uitkwam bij het platenlabel Excelsior; de vier voorgangers waren in eigen beheer uitgebracht. In de slip stream van dit album werden ze de huisband van het tv-programma De Wereld Draait Door, reisden ze met een volledig uitverkochte clubtour door het land en stonden ze op de grootste festivals.

Awkward I
Awkward I is alt-folk singer/songwriter Djurre de Haan. Begin dit jaar verscheen zijn derde album. Op 6 oktober komt hij met zijn solo project het Paard warm maken. Wij kunnen niet wachten!

"Certain people decide to be songwriters, but these guys just have to write songs”,

Convertino

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur