maandag 29 november 2021

SYMPHONIC JUNCTION: Residentie Orkest met Roos Meijer

Corona informatie: Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.

Symphonic Junction: New Kid on the Block
Residentie Orkest

Songwriter en muzikant Roos Meijer is zo’n type dat je nodig hebt om de wereld te veranderen: getalenteerd, creatief en geïnteresseerd in maatschappelijke vraagstukken. Voor het Residentie Orkest is dan ook de tijd rijp om dit jonge talent een podium te bieden in PAARD. Live laat ze grote indruk achter door haar dynamische set, bijzondere verhalen, onderscheidende schrijfstijl en pure performance. Voor deze speciale avond klinken haar nummers in een orkestrale versie. Verwacht melancholieke alt-folk die het hart raakt, en dat in een klassiek jasje.

 

alternative folkklassiek
Koop tickets
  • € 21,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:15

*incl € 2,50 servicekosten

Al van jongs af aan voelt Meijer de drang om haarzelf te uiten via muziek en woord. Ze leent haar muziek aan ongehoorde verhalen van mensen van over de hele wereld. Haar EP ‘Maktub’ ging over vluchtelingen en voor haar debuutalbum – te verwachten in november 2021 –liet zij zich inspireren door gesprekken die ze voerde met ‘changemakers’; mensen die zich actief inzetten voor de maatschappij.

Op de EP worden kwetsbare en indringende verhalen verteld onder de begeleiding van een mengelmoes aan westerse en oosterse klanken, de samenkomst van haar belevenissen in Griekenland. Onheilspellende altviolen, de tokkel van een akoestische gitaar en de prachtige stem van Roos Meijer die zich een weg baant door het kale landschap van de instrumentatie.

The Daily Indie