zaterdag 3 februari 2018

Symphonic Junction: Residentie Orkest feat. Lucas Hamming

Lucas speelt met het Residentie Orkest zijn eigen repertoire in een totaal nieuw arrangement, aangevuld met enkele covers, exclusief deze avond in een eenmalig optreden!

“Nederland is een rockster rijker,” kopte 3voor12 na zijn overtuigende optreden op Pinkpop vorig jaar. De Telegraaf was al helemaal enthousiast en schreef dat Lucas Hamming het niveau van die Pinkpop-dag omhoog trok. Tot dusver zijn kwaliteiten als rock(st)er.  Maar wat nu als we die catchy refreinen, dito gitaarrifs + het entertainment-gehalte van Hamming, laten samensmelten met het Residentie Orkest? Wat gebeurt er dan? Dat weten zelfs wij nog niet eens, maar daar komen 3 februari zeker achter. Dat het een spannend en gewaagd optreden wordt, staat vast.

Archief
  • € 12,50
  • € 17,50
  • € 20,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:15

*incl € 2,50 servicekosten

Let op dit is een concert met staanplaatsen!
Paard is een poppodium, hetgeen betekent dat de zaal geen zitplaatsen maar staanplaatsen heeft. Alleen voor mensen die slecht ter been zijn kunnen we een uitzondering maken. Indien u voor een zitplaats in aanmerking wil komen, kunt u tot 48 uur voor aanvang van het betreffende concert uw wens kenbaar maken via [email protected]. Geef in de mail duidelijk aan onder welke naam u de zitplaats(en) wil reserveren en voor welke editie van Symphonic Junction. Let op: er zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.

Lucas Hamming wordt op handen gedragen. +10 voor de onvergetelijke indruk die deze jonge gasten achterlaten.

3voor12

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur