zaterdag 16 mei 2020

SYMPHONIC JUNCTION: Residentie Orkest feat. Anneke van Giersbergen

ANNEKE TERUG IN PAARD Anneke van Giersbergen staat al 25 jaar op het podium. Deze Nederlandse rockster zingt klein en kwetsbaar, maar ook groots en overrompelend. In 2018 gaven Anneke en het Residentie Orkest samen twee legendarische concerten. Het was een hoogtepunt in het seizoen en resulteerde in de live-cd ‘Symphonized’, die ook internationaal lovende recensies ontving. Nu bestormen we samen nogmaals poptempel Paard met nog meer muzikaal spektakel. Maak het mee!
klassiek
Koop tickets
  • € 25,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:15

*incl € 2,50 servicekosten

Over dit concert
Arjan Tien, dirigent
Anneke van Giersbergen, zang
De zaal tot de nok toe gevuld heeft een geweldige avond. Zo ingetogen en mooi als Anneke kan zingen, zo uitbundig kan ze ook reageren als de avond bijna voorbij is.

Mpodia

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur