zaterdag 16 mei 2020

SYMPHONIC JUNCTION: Residentie Orkest feat. Anneke van Giersbergen

ANNEKE TERUG IN PAARD Anneke van Giersbergen staat al 25 jaar op het podium. Deze Nederlandse rockster zingt klein en kwetsbaar, maar ook groots en overrompelend. In 2018 gaven Anneke en het Residentie Orkest samen twee legendarische concerten. Het was een hoogtepunt in het seizoen en resulteerde in de live-cd ‘Symphonized’, die ook internationaal lovende recensies ontving. Nu bestormen we samen nogmaals poptempel Paard met nog meer muzikaal spektakel. Maak het mee!
klassiek
Koop tickets
  • € 22,50
  • € 25,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:15

*incl € 2,50 servicekosten

Over dit concert
Arjan Tien, dirigent
Anneke van Giersbergen, zang

Een concert met staanplaatsen
Paard is een poppodium, hetgeen betekent dat de zaal geen zitplaatsen maar staanplaatsen heeft. Voor mensen die slecht ter been zijn kunnen we een uitzondering maken. Indien u voor een mindervalide zitplaats of rolstoelplaats in aanmerking wil komen, kunt u tot 48 uur voor aanvang van het concert uw wens kenbaar maken via [email protected]. Geef in de mail duidelijk aan onder welke naam u de zitplaats(en) wil reserveren en voor welke editie van Symphonic Junction. Let op: er zijn een beperkt aantal mindervalide plaatsen beschikbaar.

De zaal tot de nok toe gevuld heeft een geweldige avond. Zo ingetogen en mooi als Anneke kan zingen, zo uitbundig kan ze ook reageren als de avond bijna voorbij is.

Mpodia