zaterdag 8 december 2018

SYMPHONIC JUNCTION: Residentie Orkest ft. Tim Kliphuis

20:15 Inleiding
20:30 Start

GIPSYJAZZ, BACH, WARMBLOEDIG, AVONTUURLIJK

Na het grote succes van hun optreden in 2016 geven het Residentie Orkest en Tim Kliphuis een vervolg aan hun muzikale avontuur. Bach is dit keer het uitgangspunt waar violist Kliphuis, de ambassadeur van de gipsyjazz, samen met zijn trio een hele eigen draai aan weet te geven. Een avond swingen op Bach, zo warmbloedig en zwoel als je ’m nog nooit hoorde.

Archief
  • € 20,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Tim Kliphuis kent de viool als geen ander, de award-winnende violist zorgt ervoor dat de grenzen binnen genres verschuiven en is een voorbeeld voor de komende generaties strijkers. Met zijn spel viert Kliphuis het totale scala van muziek zonder stilistische barrières. Eerder al deelde hij als The Tim Kliphuis Trio het podium met grootheden als Les Pauls, Martin Hayes en Frankie Gavin.

Let op dit is een concert met staanplaatsen!

Paard is een poppodium, hetgeen betekent dat de zaal geen zitplaatsen maar staanplaatsen heeft. Alleen voor mensen die slecht ter been zijn kunnen we een uitzondering maken. Indien u voor een zitplaats in aanmerking wil komen, kunt u tot 48 uur voor aanvang van het betreffende concert uw wens kenbaar maken via [email protected] Geef in de mail duidelijk aan onder welke naam u de zitplaats(en) wil reserveren en voor welke editie van Symphonic Junction. Let op: er zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.

‘Superb … a thoughtful, provocative meeting of minds’

SUNDAY TIMES

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur