vrijdag 1 april 2016

SYMPHONIC JUNCTION #15: Residentie Orkest & Ellen ten Damme

Let op dit is een concert met staanplaatsen!
Anders
Archief
  • € 17,50
  • € 10,00
  • € 18,00
  • Grote zaal
  • 17:30
  • 18:15

*incl € 2,50 servicekosten

In dit vijftiende concert van de serie Symphonic Junction gaat het Residentie Orkest de samenwerking aan met Ellen ten Damme.

Ellen ten Damme kun je rekenen tot een van de beste zangeressen van Nederland, maar zij is nog zoveel meer dan dat. Ellen is actrice, muzikant, stout meisje, circusartieste, vamp, componiste, danseres en schrijfster. En dat allemaal tegelijk! In haar hart is ze echter toch vooral muzikant gebleven. Ze schrijft haar eigen liedjes en speelt viool, piano en gitaar. Haar soepele en intense stem kan alles aan, van rock-’n-roll tot opera, van rauwe energie tot verstilde lyriek. Die fabuleuze en o zo uitdagende stem neemt ze natuurlijk mee naar het concert met het Residentie Orkest. Op het programma ‘Die sieben Todsünden’ oftewel The Seven Deadly Sins van Kurt Weill en Berthold Brecht. Het satirische stuk werd geschreven in de jaren ‘30; een politiek roerige tijd in Duitsland. Het is een ballet met muziek, maar critici omschreven het ook als een operette of muziektheater met dans.

 

Extra service voor mindervalide
Paard van Troje is een poppodium, hetgeen betekent dat de zaal geen zitplaatsen maar staanplaatsen heeft. Alleen voor mindervaliden kunnen we een uitzondering maken (bijvoorbeeld wanneer u slecht ter been bent of een rolstoel gebruikt). Indien u voor een zitplaats in aanmerking wil komen, kunt u tot 48 uur voor aanvang van het betreffende concert uw wens kenbaar maken via [email protected]. Geef in de mail duidelijk aan onder welke naam u  de zitplaats(en) wil reserveren en voor welke editie van Symphonic Junction.  Let op: er zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.