SUZAN & FREEK in Amare [nieuwe datum]

donderdag 6 juni 2024 2024

Tot onze grote spijt kunnen de concerten van Suzan & Freek op maandag 25 en dinsdag 26 maart niet doorgaan door ziekte bij Suzan & Freek. De concerten worden verplaatst naar respectievelijk woensdag 5 en donderdag 6 juni 2024 om 20:15.
Kaartkopers zijn via e-mail op de hoogte gebracht en kunnen kiezen voor geld retour of tickets voor het vervangende concert.
We bieden je, mede namens de organisator, onze oprechte excuses aan voor het ongemak en bedanken je voor je begrip. Voor vragen kunt je contact opnemen met Amare.

Voor iedere artiest geldt dat de droom van groot succes de drijfveer achter de start van een carrière is. Maar wat doet het met je als het succes groter is dan je had kunnen dromen?  Suzan & Freek blijven er nuchter onder en houden focus op hetgeen zij het best kunnen; liedjes maken. Hun tweede album ‘Dromen in Kleur’ bevat twaalf nieuwe nummers die samen een goed beeld vormen van hoe Suzan & Freek in het leven stonden tijdens de opnames. Op 26 maart neemt het duo ons mee in hun muzikale wereld voor een concert in de grote zaal van Amare.

archief
  • Amare
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

PAARD en Amare hebben de handen ineengeslagen om jaarlijks meerdere grote popconcerten te organiseren in de concertzaal van Amare. Dit concert is onderdeel van deze samenwerking.

Support: Adriaan Persons
Adriaan Persons is zijn naam en ‘Vanavond Komt Ze Naar Mij’ zijn debuut. Zijn debuut als artiest, welteverstaan. Als veelgevraagd songwriter en producer loopt hij namelijk al een aantal mooie jaren mee. Een golf van inspiratie, begin dit jaar, bleek onverwacht een openbaring. En de opmaat naar de volgende stap in zijn carrière. Adriaan: “‘Vanavond Komt Ze Naar Mij’ leek haast zichzelf te schrijven, zo snel ging het. Gelijk voelde ik heel sterk: deze song ga ik zelf zingen en onder mijn eigen naam uitbrengen.” Waarvan akte. En dit is pas het begin.