vrijdag 20 maart 2020

SUPERSTIJL [UITGESTELD]

Helaas is dit evenement per direct uitgesteld. Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet en het RIVM zullen tot 1 september geen evenementen plaatsvinden in PAARD en Paardcafé. Op dit moment lijkt het er op dat we voor alle evenementen nieuwe data kunnen vinden. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Er wordt hier achter de schermen hard gewerkt om bezoekers van zoveel mogelijk informatie te voorzien en zo mogelijk de evenementen te verplaatsen. Paard houdt ticketkopers op de hoogte via de mail. Op de website en op onze socials houden we u op de hoogte van nieuws. Lees hier meer.

Voor vragen mbt tickets neem contact op via: [email protected]

————————-

all genresdrum n bassdubstepEDMhardstyleHip Hop-housepoprock18+
  • Early Bird 12,49 | Regular 14,99
  • Kleine Zaal
  • 23:00
  • 23:00

*incl € 2,50 servicekosten

Op vrijdag 20 maart staat Superstijl in PAARD om onze Hofstad te trakteren op de fijnste plaatjes.

Stel: je gaat met een groep vrienden en vriendinnen op stap, je hebt veel zin om lekker te gaan dansen maar iedereen wil iets anders horen. Wat ga je dan doen? Opsplitsen is ongezellig maar de rest van de nacht muziek luisteren die jij helemaal niets vindt maakt je stapavondje ook niet perfect. Het antwoord hierop is Superstijl!

Nieuwsgierig? Of ken je het al en wil je er zeker bij zijn?! Dat kan!

SUPERSTIJL
De avond waarbij jij elk kwartier kunt stemmen op wat voor muziek de DJ moet draaien. Al bijna 15 jaar trekken de Superstijl DJ’s door Nederland met hun unieke stemsysteem en overal is het feest!

Van ouderwetse happy hardcore tot dikke Nederhop, van lekkere meezingers tot discoknallers en van de vetste festival hits tot stevige rock-klassiekers: onze DJ’s zijn van alle markten thuis. Jij stemt erop, zij draaien het… Enige voorwaarde is natuurlijk wel dat de meerderheid van de stemmen op jouw favoriete stijl is uitgebracht!

JIJ BEPAALT WAT DE DJ DRAAIT!

Superstijl