vrijdag 7 december 2018

STILL CORNERS

Och, wat een heerlijk nieuws vonden wij het hier: Still Corners brengt een nieuw album uit deze zomer, op 17 augustus ziet ‘Slow Air’ het levenslicht. Het is alweer het vijfde album van de Britse act rondom songwriter/producer Greg Hughes and vocalist Tessa Murray. Het duo heeft hun sound geleidelijk van sleepy shoegaze naar noir pop getransformeerd, wat blijft zijn betoverende songs vol zoete, dromerige vocalen en ’80s synths.

Koop tickets
  • € 10,00
  • € 12,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Still Corners moet met haar indie-hipster parel ‘The Trip’ zeker al eens in je ‘Discover Weekly’ lijstje op Spotify voorbij zijn gekomen, als je luistert naar Beach House, Portishead of The Raveonettes. Zo niet: ga maar heel snel luisteren. Ook bezoekers die dit jaar naar Keep Shelly in Athens in PAARD zijn geweest mogen deze show eigenlijk niet overslaan. Ogen dicht en genieten maar!

Dit is drie kwartier schoonheid, badend in het zweverige en diffuse licht van een lavalamp die kleurrijke schaduwen werpt van lieflijke taferelen. De nachten zullen nooit meer hetzelfde zijn sinds Strange Pleasures zijn intrede deed.

Enola

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur