woensdag 13 maart 2019

TDI Presents: STEVE GUNN

Papercuts

19:30 deur open
20:00 voorprogramma Papercuts
21:00 STEVE GUNN

Dat de Amerikaanse Steve Gunn een verleden heeft bij Kurt Vile’s band The Violators wordt al gauw duidelijk wanneer hij zijn hypnotiserende soundscapes en mellow stemgeluid laat horen. Langdradig of saai is dat allerminst: de aandacht van zijn luisteraars (o.a. op Le Guess Who) houdt hij continu vast door dynamiek, een royale scheut woestijnzand, een vleugje psych en seventies-gitaren toe te voegen. Begin 2019 wordt een nieuw album verwacht waar hij americana naar zijn eigen hand zet.

 

Klinkt als the war on drugs; grateful dead;folkindieneofolkpsychedelischrocksinger-songwriterWe Are Public
Archief
  • € 17,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Naast zelf geproduceerde albums nam Gunn ook muziek op voor o.a. Michael Chapman en ‘The late’ Jack Rose.

Afgelopen oktober kwam de band rondom songwriter en producer Jason Robert Quever nog met het nieuwe album ‘Parallel Universe Blues’ op de proppen. Ook dit nieuwe werk van Papercuts snijdt zeer aangenaam de vlakken tussen indie en dreampop. Sluit je ogen en waan jezelf weer even op je favoriete festival, tijdens zo’n net iets te warme, zwoele nacht die we afgelopen zomer veel hebben mogen ervaren.

''Mocht elektrische spacefolk geen genre zijn, dan is het er nu één geworden.''

Vincent van Peer voor DeMorgen

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur