vrijdag 1 november 2019

STEFFEN MORRISON

Soulzanger Steffen Morrison weet met zijn veelzijdige, soms rauwe stem-geluid het traditionele soul geluid weer tot leven te wekken, met een opwindende eigen draai. Steffen groeide op in Suriname met de grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye, maar de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed bleven ook niet onopgemerkt bij de zanger. Na enkele jaren in LA is hij inmiddels neergestreken in Amsterdam en wist hij bij the Voice Of Holland 2013 een overtuigende show neer te zetten, sindsdien is de bal gaan rollen.

Klinkt als James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye, Lou ReedSoul
Archief
  • € 15,00
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Zijn muzikale bagage kent een bonte mix van invloeden waar hij zijn eigen ingrediënten aan heeft toegevoegd. Steffens grote overtuiging verrast en verleidt niet alleen de echte liefhebbers; met zijn enthousiasme, charme en sound weet hij zonder moeite ook het grote publiek aan te spreken.

Op 14 juni verscheen de single ‘Positivity “….een reminder voor mijzelf om elke dag te blijven kiezen voor een positieve mindset. Het zeker niet makkelijk om te doen, Vooral in omstandigheden waarin alles in een neerwaartse spiraal zit. Maar de keuze voor een positieve mindset roept het beste in je op, waardoor je met frisse energie tegenslagen te lijf gaat.”