STARSAILOR

woensdag 15 november 2023 2023

De eerlijke indie rock hymnes van Starsailor knallen op woensdag 15 november 2023 door de speakers van PAARD.  Geïnspireerd door Neil Young & Van Morrison, en te vergelijken met Travis en Coldplay. Starsailor barstte los in 2001 toen hun single Fever hen de titel Britain’s best new band opleverde en de passie spat nog steeds van het podium. Stuwende bas, dikke gitaren en de energie uit de tenen. “Ik ben als persoon veel veranderd sinds de begindagen van Starsailor. Ik voel me veel meer geaard en heb een beter perspectief op dingen” – James Walsh

Voor liefhebbers van Van Morrison, Coldplay, Neil Young indie-rock
archief
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Het album Silence is Easy van Starsailor viert zijn 20e verjaardag. Het album bevatte de radiohits Silence Is Easy en het met strijkers beladen Four To The Floor. Ook is er een nieuw album op komst!

Support: The Man Up North
Afkomstig uit het beroemde bier- en studentenstadje Leuven, begon The Man Up North meer dan een decennium geleden hun muzikale reis in België. Hun liedjes zijn een mix van indie rock en milde psychedelia, zowel spannend als bedachtzaam. Laat je meeslepen door deze muzikanten en swing mee op de duistere moves van deze band.