donderdag 19 november 2020

SPEAKEASY [nieuwe datum]

Dit evenement zal verplaatst worden. Momenteel is er nog geen datum bekend. We hopen jullie zo snel mogelijk blij te maken met een nieuwe, definitieve datum.

Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers krijgen nog een mail. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Een energieke, harde en hete rock’n’roll band zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Deze 4 Haagse jonge honden gebruiken de oeroude rock-’n-roll formule en geven daar een moderne twist aan. Heb je weleens een kopstoot gehad van Mike Tyson tijdens een paringsdans met Alice Cooper? Dan komt dit aardig in de buurt.

Met het debuut-EP ‘Greatest Hits Vol. I’ haalt SpeakEasy alles uit de kast. Ballads, blaasinstrumenten, scheurende gitaren, en nog veel meer. Kortom: alles wat je al kent en nog niet kent van de Haagse rockband.

rock
uitverkocht
  • REGULAR €12,50 | REGULAR + EP €17,50 | REGULAR + EP + TSHIRT €32,50
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

 

Koop nu al je EP en SHIRT!
Je kunt bij je ticket ook gelijk de EP  ‘Greatest Hits Vol. I’ en/of een TSHIRT (in de verschillende maten) erbij aanschaffen. Deze zijn op de avond zelf af  te halen bij de merchstand. Als je een EP en/of SHIRT erbij aanschaft ontvang je hierover bericht.

Support: Lukewarm Ocean
Bestaande uit twee broers, een aangenomen broer en een buurman is de band Lukewarm Ocean al een aantal jaar bezig met spelen. Met hun niet in een genre te vatten rock deden de heren tours door onder andere Oost-Europa en Rusland. 19 november staat de band in het voorprogramma!

Corona-proof ervaring
PAARD wil bezoekers een Corona-proof ervaring bieden. Hiervoor volgen we het protocol van Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals en zijn er aangepaste huisregels. Dit houdt in dat bij binnenkomst er een aantal vragen wordt gesteld omtrent de gezondheid, zodat bezoekers en personeel geen risico lopen. Tevens is er een veilige 1.5 meter-routing opgezet voor publiek. Er zijn verschillende desinfectie-posten over het pand verdeeld voor de bezoekers en personeel. In de 1.5 meter seated zaalindeling is rekening gehouden met solo en duo zitplaatsen. Een aantal dagen voor de show ontvangen de bezoekers de meest up-to-date informatie omtrent het bezoek aan PAARD. Ook de bezoeker zelf speelt een belangrijke rol om een avond Corona-proof te laten verlopen. Dit betekent dat er niet gedanst, geroepen, gefloten of meegezongen mag worden. Wel kun je een drankje drinken, zittend genieten, in je handen klappen of lekker meeknikken op de muziek. Het is even anders dan je gewend bent bij PAARD, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat er toch op een veilige manier genoten kan worden van live-events.