zaterdag 19 mei 2018

SON MIEUX & THE BRAHMS

Pyke

EXTRA CONCERT TOEGEVOEGD OP 20 MEI! 

Een dubbelconcert met twee van de meest toonaangevende Nederlandse indie bands van dit moment: The Brahms en Son Mieux! Ze wonnen beide meerdere Nederlandse muziekprijzen met hun dansbare hits, ze zijn niet meer weg te denken van de Nederlandse radio, ze hebben allebei een nieuwe single uit en ze lanceren beide hun debuut album in 2018! Zo veel redenen om deze twee rising stars te zien. En dat op één avond, hier in Paard!

Archief

*incl € 2,50 servicekosten

The Brahms
The Brahms brachten binnen twee jaar twee opeenvolgende EP’s uit en wonnen met hun melodieuze hits vele awards, waaronder 3FM Award Best Alternative. Na een chaotisch maar zeer succesvol jaar was het tijd voor de band om zichzelf terug te trekken, terug de oefenruimte in. Alle opties lagen open en de resulterende creatieve vrijheid leidde naar een nieuwe richting, anders dan alles wat The Brahms hiervoor schreef. De eerste single van het nieuwe album, ‘Sleep’ laat een nieuwe, overweldigende kant van de band zien. ‘’Denk aan stuiterende bas- en gitaarlijntjes en Zuid-Amerikaans aandoende percussie’’ -3voor12. Het debuutalbum van The Brahms komt uit in 2018.

Son Mieux
Son Mieux pakt je op en neemt je mee op reis door zijn wereld. Vreugde, plezier, pijn, angsten en misschien een verdwaald liefdesverhaal. Hij schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht en daarom klinkt zijn muziek zowel intiem als uitbundig. Gewelddadig tokkelend op zijn gitaren, bijgestaan door zijn naaste vrienden op een bont palet aan instrumenten. Son Mieux is Camiel  Meiresonne, ooit toetsenist in Soul Sister Dance Revolution en in zijn jonge jaren frontman van All Missing Pieces. Nu volwassen en klaar om de wereld een kijkje te geven in die van hem.

Pyke
Mooie, ingetogen popliedjes. Pijke de Grood heeft niet meer dan een gitaar nodig om zijn folk/pop sterk en krachtig over te brengen naar het Paard publiek. Opener van de avond, dus kom op tijd.

'Son Mieux grijpt je bij de strot om je pas na het laatste applaus weer los te laten. En je vindt het nog leuk ook.'

3voor12