SON MIEUX in Amare [uitverkocht]

De grootste thuiswedstrijd tot nu toe

vrijdag 10 mei 2024


Son Mieux
speelt een thuiswedstrijd in Amare op vrijdag 10 mei 2024! De Haagse formatie maakt de muziek die we nodig hebben: dansbare pop met disco-invloeden en grootse gebaren. Rijke arrangementen met persoonlijke verhalen, moderne producties én een vleugje jaren zeventig. Het tweede album The Mustard Seed is eind 2021 verschenen en zette het leven van de band totaal op z’n kop. De plaat won een Edison voor Beste Rock Album en kreeg ondertussen meer dan 16 miljoen streams op Spotify.

Dit keer is Amare het decor van wederom een nieuwe mijlpaal in de reis die Son Mieux maakt.

Voor liefhebbers van Rondé, Goldkimono, DI-RECT Disco haags pop
uitverkocht
  • Amare
  • 20:00
Nieuwsbrief

Nieuwe single: Tonight
Tonight is een song die gaat over aan elkaars zijde blijven, zelfs als dat de moeilijkste keuze lijkt. Een nummer dat jaren nodig had om zijn vorm te vinden, maar uiteindelijk in vijf minuten werd opgenomen. We wilden dat Tonight zo eerlijk mogelijk was, dus besloten we de song volledig live op te nemen. Op een zomerse dag in september kwamen we samen in één ruimte om één take te creëren, die alles vastlegde. Dit is die opname, zo eerlijk als we die konden maken.

PAARD en Amare hebben de handen ineengeslagen om jaarlijks meerdere grote popconcerten te organiseren in de concertzaal van Amare. Dit concert is onderdeel van deze samenwerking.

“ Een uur lang ruim baan voor optimisme “

3voor12 Norbert Pek