vrijdag 31 maart 2023 8380

SON MIEUX

Banji

A life in multicolor!
Voor Son Mieux is het festivalseizoen van 2022 een muzikale speeltuin. Festival na festival (van Pinkpop langs Dauwpop tot Down The Rabbit Hole) bezwijkt onder de tomeloze energie van de band. Dat smaakt natuurlijk naar meer, want de zegetocht van het zevental eindigt voorlopig nog lang niet. In het voorjaar van 2023 staat een tour van formaat gepland, op 31 maart 2023 start die -vanzelfsprekend- in de thuishaven van de band: PAARD!

EXTRA SHOW: De show van 1 april was snel uitverkocht! Wij keken de broertjes Meiresonne en  band lief aan…. et voilà…. een EXTRA show. 

Archief
  • € 30,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 3,00 servicekosten

Grote gebaren tegenover intieme momenten. Bombastisch maar ook subtiel. Opstijgen en ook weer landen. Son Mieux neemt je mee. Wat begon als een solo project van Camiel Meiresonne groeide uit tot een volledige band met strijkers, blazers een volledige ritmesectie, en af en toe een bontmuts op.

Support: Banji
Het Nederlandse viertal Banji combineert de stijlen van Beck, The Dandy Warhols en Darwin Deez met puntige gitaren en sardonische teksten. Het kwartet trok in Nederland al de aandacht door in het voorprogramma van Balthazar en DI-RECT te spelen en in februari verzorgde ze het voorprogramma van De Staat.