dinsdag 7 juni 2022 8377

SNIESTER 27 & 28 Mei 2022

SNIESTER. HET HAAGSE MUZIEKFESTIVALVOOR ALLES WATROCKT SCHUURT EN RAMMELT27 & 28 MEI 2022Na de uitverkochte editie in oktober bevestigt Sniester festival een hele bats nieuwe kneiters van namen. Ook Sniester Junior is er weer helemaal bij!Sniester is in 2 dagen meer dan 70 bands meemaken op & rond de Grote Markt en Paard in het Haagse Popdistrict, het muzikale hart van de stad. Van opkomend tot gevestigd, lokaal tot internationaal en van elektronische indie tot scheurende gitaren. Geen dranghekken, geen grote namen om de grote namen –  Sniester is echte actie en echte liefde voor echte muziek.Alleen samen compleet naar de Sniester!Klik hier voor de volledige line-up en meer informatie

alternatiefpunkrock
Archief
  • Popdistrict: Paard, Grote Markt en meer
  • 16:00
  • 10:00

Sniester begon in 2013 als droomproject van een paar bevriende Haagse programmeurs. Misselijk van op elk festivalaffiche hetzelfde rijtje dure, maar niet perse goede namen, vonden ze de tijd rijp voor een festival waar alleen plaats is voor kwaliteit en originaliteit. Sniester moest een ode worden aan de echt goede alternatieve act. Inmiddels is het festival vaste prik op de Nederlandse festivalkalender.

 

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.