maandag 10 december 2018

SHEPPARD

Charmplay

Sheppard, bekend van giga-hit Geronimo, keert terug naar Europa met hun nieuwste album ‘Watching The Sky’. De plaat knalde binnen no-time de Australische hitlijsten binnen en heeft al meer dan 90 miljoen streams op de teller. De Australische hitmakers brachten daarbij ook meteen hun nieuwe single ‘Coming Home’ uit, die de simpele euforie die men voelt als je weer naar huis gaat vertolkt. Of thuis nou een plek, een persoon of een gemoedstoestand is, maakt niet uit. Wat wel uitmaakt is dat zij op 10 december naar het Paard komen, wat toch ook een soort thuis komen zal zijn. Zo zegt frontman George Sheppard: “It’s  one  of  our  favourite  places  to tour  and  we  are  beyond  excited  to  be  coming  back  over  to play  for  our  fans  in  Holland”.

indiepop
Archief
  • € 14,50
  • € 19,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Je kunt wel stellen dat er in korte tijd een hoop is veranderd voor de band. In 2017 deden ze nog support voor Little Mix bij hun Britse tour, nu komen ze met hun headliner tour zelf Europa veroveren. Logisch, als je hun catchy-popsongs hoort. Inmiddels zijn ze al te gast geweest bij Ellen DeGeneres en Jimmy Fallon en kunnen ze headliner shows in New York en Los Angeles ook van hun lijstje strepen. Eigenlijk dus best wel bijzonder dat ze in december ‘gewoon’ in Den Haag staan.

De jonge, maar volwassen Nederlandse Indiepop-band Charmplay zal het voorprogramma van Sheppard verzorgen! Met muziek die zowel fysiek als mentaal motiverend is vanwege de kenmerkende grooves die de hoopgevende en inspirerende teksten dragen, brachten ze dit jaar hun eerste single ‘I.T.M. (in the mood)’ uit van hun gloednieuwe EP. Uit de recensies en reacties bleek het geduld meer dan de moeite waard, door overweldigende en extreem goede reacties kwam in oktober kwam hun tweede single ‘Rising’ uit. Op 10 december staan ze voor het eerst in het Paard!

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur