SHARY-AN: PROJECT ME TOUR

donderdag 9 maart 2017 2017

Voorprogramma: Luna Mae

Pop/Rock
archief
  • Kleine zaal
  • 18:30
  • 19:00
Nieuwsbrief

Shary-An maakte in de eerste editie van The Voice of Holland een onuitwisbare indruk en bereikte de halve finale met haar krachtige soulstem. De zangeres werkte de afgelopen tijd aan haar album ‘Project Me’ dat in het voorjaar van 2017 uitkomt.

Shary-An is volwassen geworden en dat is te horen én te zien: enkel haar gouden strot is overgebleven, verder is de zangeres van een getalenteerde, enthousiaste scholiere tot een ware souldiva getransformeerd. In de afgelopen jaren scoorde ze hits met Sixfeet Under, Mr. Know it All en Read My Book, welke wekenlang in de Top 20 van alle music charts stond. Begin 2013 kreeg Shary-an voor Read My Book bovendien een nominatie voor de Edison Pop Publieksprijs voor “Beste Song 2013”.

Na haar muzikale roadtrip van ‘The Voice of Holland’ en haar uitgebrachte EP in 2014 heeft ze bewust een korte break genomen. Tijdens de break is ze teruggegaan naar haar roots en nam ze het besluit om muziek te maken waar zij zelf écht gelukkig van wordt. En dat hoor je terug in haar twee singles ‘Summer Of My Life’ en ‘Save You’. In het voorjaar van 2017 komt haar album ‘Project Me’ uit. Make way voor de nieuwste soulpopdiva van Nederland: Shary-An.

Luna Mae
De afgelopen maanden trad zij in de grootste concertzalen van Nederland (Ziggo Dome en Ahoy) als achtergrondzangeres van Waylon & Typhoon op. Ook trad Luna samen met niemand minder dan Lakecia Benjamin (Stevie Wonder en Macy Gray) op op het North Sea Jazz Festival, maar nog liever staat zij zelf op de voorgrond. In 2015 bracht zij dan ook haar debuut EP ‘Sky’ uit en werd hierdoor benoemd tot ”Soul & Jazz Talent” bij Radio 6. Verder stond Luna onder andere op Vrienden van Amstel Live, North Sea Jazz Curaçao, Concert At Sea en deed ze mee als Singer-Songerwriter bij ‘Giels Talentenjacht’. Bezig bijtje dus!