woensdag 24 februari 2021

SHARY-AN [LIVESTREAM]

Shary-An is terug in PAARD!  Je hoort het in haar songs, ziet het bij The Voice, Expeditie Robinson, en ‘Lazarus’ de musical; alles wat ze aanpakt, inclusief deze livestream, doet ze voor de volle honderd procent. Je begrijpt dat haar show bij ons een total package van pop, R&B, soul en funky songs gaat worden.

Aanmelden voor deze livestream
Aanmelden voor de livestream kon tot 2 uur voor aanvang. Je ontvangt dan 1,5 uur voor de start de link naar de livestream per mail. 

Bekijk hier de livestream: www.paard.nl/event/livestream-shary-an/

popR&BSoul
  • Gratis | wil je een reminder ontvangen met de link? meld je dan aan!
  • Online livestream (vanuit PAARD)
  • 20:45
  • 21:00

Ze sleepte een platendeal binnen en bracht een rits singles uit, zoals Six Feet Under, Mr. Know It All, Try My Love Again, Read My Book en Never Played The Bass. In hetzelfde jaar, verscheen haar eerste album Love Me For Who I Am. Drie jaar later werd dat opgevolgd door een EP, Good Girl. Haar radiodoorbraak kwam met het nummer Never Played The Bass.

Vanaf oktober 2019 maakt Shary-An haar musicaldebuut in de musical Lazarus, David Bowie’s laatste, meeslepende meesterwerk. Het zingen is voor Shary-An geen nieuwigheid, acteren daarentegen wel. “Dat is echt iets groots, een once in a lifetime-kans!” Daarnaast is Shary-An een van de kandidaten in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson.