vrijdag 12 oktober 2018

SHAI MAESTRO TRIO

OPENINGSCONCERT SHAI MAESTRO = VOL!

Er kan helaas niet meer worden gereserveerd voor het openingsconcert met Shai Maestro in het Koorenhuis. Alle beschikbare plekken zijn vol! Het heeft dan ook geen zin om zonder reservering naar het Koorenhuis te komen op 12 oktober vanwege de begrensde capaciteit. Mocht je wél succesvol gereserveerd hebben, dan kun je je vanaf 19:00 uur melden bij het Koorenhuis. Vergeet niet je festivalticket mee te nemen.

Openingsconcert Mondriaan Jazz i.s.m. Projazz

Let op dit concert vindt plaats in Het Koorenhuis (Prinsegracht 20, Den Haag)

Op vrijdag 12 oktober 2018, aan de vooravond van de grote festivaldag, presenteren Mondriaan Jazz en Projazz vanaf 19.30 uur een gezamenlijk openingsconcert van Shai Maestro Trio in Het Koorenhuis. Dit concert is gratis toegankelijk voor kaartkopers van Mondriaan Jazz en dient van tevoren gereserveerd te worden via [email protected] Daarnaast zijn er ook losse tickets te koop voor dit concert via www.projazz.nl. Deze kosten € 15,00 in de voorverkoop en € 17,00 aan de deur.

Archief
  • € 17,50
  • Koorenhuis
  • 19:00
  • 19:30

Shai Maestro is een van de meest getalenteerde en belovende pianisten van zijn generatie. Sinds zijn debuut met zijn eigen trio in 2011 heeft hij een sterke en unieke identiteit ontwikkeld, het gemak waarmee hij instrumenten bespeeld is weergaloos, en dat maakt Shai en zijn trio een van de krachtigste en meest harmonieuze groepen in de jazzwereld van vandaag.

Toen Maestro nog maar vijf jaar oud was, had hij het pianospel al in de vingers. Hij kreeg les van de beste leraressen, zoals Irena Krivatz, om maar een naam te noemen. Nadat hij zijn opleiding aan de the Thelma Yellin High School of Performing Arts in Givataim, Israel had afgerond, won hij in 2002 én 2003 de National Jazz Ensembles Competition. Het wonderkind begon aan de top: als lid van de band Avishai Cohen. Ondertussen is hij talloze optredens verder. Aan de vooravond van Mondriaan Jazz speelt de band in de zaal van het Koorenhuis, een unieke kans om een optreden van hen in een intieme setting te bewonderen.

Meestal speel ik alsof ik op een blanco canvas schilder. Alles is mogelijk, ik kan noten en akkoorden veranderen, ik kan met de muziek experimenteren

Shai Maestro