donderdag 14 september 2017

SASS JORDAN

Chris Caddell and the Wreckage

Sass Jordan scoorde in de begin jaren 90 verschillende grote hits zoals “Highroad Easy”, “So Hard” en ”Make You A Believer”. Ze won een Billboard’s Best Female Rock Vocalist Award, zong een duet met niemand minder dan Joe Cocker voor de soundtrack van “The Bodyguard” en werkte samen met muzikale zwaargewichten zoals Aerosmith, Alice Cooper, Cheap Trick, Van Halen en Carlos Santana. Alsof dit niet genoeg was ze op televisie te zien als jurylid van het Canadese Idols en had zij een rol in de serie Sisters. In 2017 is het precies 25 jaar geleden dat haar succesvolle album Racine uitkwam.

rock/blues
Archief
  • € 20,00
  • € 18,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Time Flies…

Op 15 september komt haar ‘nieuwe;’ versie van het klassieke album uit en de aansluitende tour wordt een onvergetelijke avond voor Sass fans. Dit is een kans om deze tijdloze plaat op een andere manier te beleven. Inclusief prachtige ‘on tour’ verhalen en een Q&A met Miss Jordan herself.

Chris Caddell and the Wreckage
De uit Toronto afkomstige Chris Caddell laat zich inspireren door bluesgrootheden als Stevie Ray Vaughan en Doyle Bramhall II.  Al op jonge leeftijd tourde de Canadees met acts als Febe Dobson, Thornley en Rex Goudie. Nadat hij in 2008 zijn debuutplaat uitbracht ging het hard. Zo opende hij in thuisstad Toronto voor Bon Jovi en Kid Rock en kwam hij terecht in de band van Colin James. Inmiddels heeft de gitarist zijn eigen band The Wreckage met wie hij volledig eigen werk speelt:  “I used to watch all these guys in other bands, and really dig what they were doing.  I have to always be on my toes playing with the Wreckage which in turn continues to push me to be a better player, singer, and writer.”

Wil jij een heuse VIP treatment? Lees hier wat je daarvoor moet doen!