zaterdag 3 februari 2018

Sarah-Jane – Black Magic Tour

Sarah Jane heeft een geluid waarin de liefde voor jaren ’90 helden als Janet Jackson, TLC en En Vogue terug te horen is, maar heel duidelijk een eigen stempel gedrukt wordt door eigenwijs de grenzen tussen gelikte rnb en rauwe funk op te zoeken. Tel daar een gigantische strot bij op en je snapt waarom ze Paradiso onlangs nog uitverkocht. Wegens succes is een show in Paard aan de tour toegevoegd!

Archief
  • € 12,50
  • € 12,50
  • € 15,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Voordat Sarah-Jane haar solocarrière begon, liet ze haar geweldige stemgeluid al horen als achtergrond zangeres bij artiesten als Sabrina Starke, Glennis Grace, Rita Marley en Berget Lewis. Kiezen voor een solocarrière bleek de juiste move, want met haar singles ‘Psychedelic Love’ en ‘Letter To The Moon’ gooide ze hoge ogen en scoorde ze optredens op o.a. North Sea Jazz en Noorderslag.

Sarah groeide thuis op met soul, r&b en Caribbean Music. Ze bracht de kenmerkende geluiden van de stijlen samen in haar eigen werk. prachtige soulvolle stem en haar dynamische stijl sleepte ze in 2015 o.a. de Popprijs en de titel Soul & Jazz Talent (Radio 6) binnen.

Op haar nieuwste album ‘Black Magic’ is een sterk 90’s geluid te horen in het straatje soul, R&B en hedendaagse hiphop. Funky grooves? Alleen maar! Verwacht een grootse, warme live performance met magisch effect.

Sarah-Jane stopte al haar ziel en zaligheid in dit pareltje dat tot in de finesses is uitgewerkt

jazzzine.nl over Black Magic

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur