zaterdag 15 december 2018

SABRINA STARKE

Op 15 juni schitterde ze nog in Paard met haar vertolking van Nina Simone. Dit gaf Sabrina Starke zoveel inspiratie, dat in december weer terug komt naar Paard met een geheel eigen show. Het 10e jubileum van haar zangcarrière is dit jaar en dat viert ze met een zesde zelfgeschreven studio-album!

Archief
  • € 20,00
  • € 22,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:15

*incl € 2,50 servicekosten

De Rotterdamse singer-songwriter heeft al veel prestigieuze awards op haar naam en dat is natuurlijk niet zomaar; met haar soulvolle muziek weet ze het publiek recht in het hart te raken. Zolang ze haar gitaar aan haar zijde heeft zal deze creatieve ziel altijd haar talenten blijven delen met de wereld.

Wij wrijven al in onze handjes voor haar komst. Van iemand die twee Edison Awards (Beste Nieuwkomer van 2009 & The Edison Jazzism People’s Choice) en twee Radio 6 Awards (Best Album 2013 & Best Song 2015) op zijn naam heeft, verwachten we veel. En we zijn er zeker van dat ze onze verwachtingen waar gaat maken. Haal snel je tickets en wij beloven dat het prachtig wordt!

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur