S10 [UITVERKOCHT]

Rauw en direct in een fluwelen jasje

zaterdag 23 december 2023 8381

Rap, zang en spoken word, S10 gebruikt alle aspecten in haar nummers en neemt je mee op een ontdekkingsreis door haar mentale belevingswereld. Één die continue open staat voor veranderingen, zoals je zelf ook altijd veranderlijk blijft. Op 23 december 2023 bewonder je de Nederlandse rapper en zangeres in PAARD!

Let op; (ver)koop tickets enkel via Ticketswap. Via andere wegen zijn helaas oplichters actief. De ticketswappagina voor S10 vind je hier.

archief
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30
Nieuwsbrief

Na een succesvolle deelname aan het Eurovisie songfestival, heeft S10 zich bij heel Nederland op de kaart gezet. De jonge zangeres uit Hoorn, heeft de afgelopen jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt, die ook in haar muziek doorklinkt. Hierdoor omvat haar oeuvre een breed scala aan de diepste, meest duistere gedachten tot aan dansbare pop.

Support: SIM-OJ
De Nederlandse producers SIROJ en Sim Fane hebben de afgelopen jaren een indrukwekkende stempel gedrukt op de Nederlandse muziekscene, met producties voor bekende artiesten zoals S10, Sef, Bente, Dio en Hef. Naast hun samenwerkingen hebben ze nu hun krachten gebundeld in een nieuw en vooruitstrevend project genaamd SIM-OJ. Hun recent uitgebrachte EP klinkt fris, levendig en kleurrijk en is live te horen op zaterdag 23 december als support bij S10!

“ Wat het meest opvalt: hoezeer S10 van het podium afspat, hoe losjes ze dat gigantische podium bestiert. “

Malou Miedema voor 3voor12