Yani
zaterdag 12 maart 2022

RUBEN HEIN

CORONA UPDATE 25/2: Dit event is te bezoeken zonder coronatoegangsbewijs (qr-code) of negatief testbewijs en is zonder 1.5-meter of mondkapje.

 

Ruben Hein is een gevierd popmuzikant, componist, presentator en orkestleider. Bij het grote publiek is Ruben bekend van Wie Is De Mol? en Linda’s Zomerweken. Voor zijn nieuwste project verzoent Ruben Hein zijn twee grootste liefdes: muziek en natuur. In september hebben we al de eerste single Guard Down” van het nieuwe album “OCEANS”  (februari 2022) kunnen horen. En een ding is zeker: dat klinkt naar meer!

componistpianistSoul
Archief
  • € 22,50
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

“OCEANS” is geïnspireerd op een expeditie naar Antarctica. Begin 2020 bevindt Ruben zich op een boot in de Zuidpool, omgeven door eindeloze zeespiegels, pinguïnkoloniën, walvissen en verlaten nederzettingen.

Ruben componeerde de soundtrack van de driedelige docuserie Op De Vlucht. Hij heeft vier studioplaten op zijn naam staan. Daarnaast bracht hij in 2011 een live album uit met het Metropole Orkest. Ook was hij een tijdje lid van de bekende Britse indie-formatie Fink. Hij won meerdere Radio 6 Soul & Jazz Awards in 2012 en 2013 en met zijn album Hopscotch won hij de Edison publieksprijs.

 

Die jongen van Linda’s zomerweek’ nu in een uitverkochte Kleine Komedie, en daar komt hij prima tot zijn recht.

Theaterkrant