zaterdag 5 juni 2021

RUBEN ANNINK LATE SHOW

Helaas is deze show afgelast vanwege de Corona-maatregelen. Ticketkopers ontvangen een mail met uitleg over je kaarten. Heb je een ticket gekocht aan een fysieke kassa? Stuur dan een bericht naar [email protected] onder de vermelding van naam programma. 

Dit is de late show, klik hier voor de vroege show.

Singer-songwriter Ruben Annink komt naar PAARD! Met zijn gitaar in zijn hand en zijn ervaringen in het leven vertaalt hij zijn muziek naar eerlijke en warme Nederlandstalige popmuziek.

Annink gebruikt een combi van volksmuziek en Nederpop. Deze combi zorgt ervoor de dat je een warm gevoel van binnen krijgt. De singer-songwriter heeft in de afgelopen jaren zijn plek gevonden tussen de stijlen van Acda & De Munnik, Marco Borsato, BLØF en Guus Meeuwis.

Nederlandstaligsinger-songwriterurban
afgelast
  • Kleine zaal met zitplaatsen
  • 20:45
  • 20:45

Je kent Annink misschien wel van het tv-programma ‘Beste Zangers’ waar hij de kijker betoverde met zijn eerlijke, warme Nederlandstalige popmuziek. Ook nam hij deel aan het programma ‘De beste singer-songwriter’.

De Haarlemse zanger – die zijn carrière als straatmuzikant begon – is op zijn 15e ontdekt door Ali B waarna hij hits scoorde met onder andere Ali B zelf, Jonna Fraser, Teske en Keizer. Inmiddels heeft de zanger afscheid genomen van de urban muziek en heeft hij zijn eigen sound en stem ontwikkeld.

In 2012 nam hij deel aan het eerste seizoen van The Voice Kids. En in 2016 maakte Annink de titelsong van Angry Birds: De Film. En in hetzelfde jaar brengt hij ook samen met Teske de Schepper Tijdmachine uit.