ROXEANNE HAZES

Als erfgenaam van een muzikale dynastie heeft Roxeanne haar eigen unieke stijl en geluid gecreëerd

vrijdag 16 februari 2024 8383

Of je nu een trouwe fan bent die haar muzikale evolutie vanaf het begin heeft gevolgd, of als je pas recentelijk verliefd bent geworden op haar muziek, een concert van Roxeanne Hazes weet iedereen te pakken. Als erfgenaam van een muzikale dynastie heeft Roxeanne haar eigen unieke stijl en geluid gecreëerd. Dit weet ze in hartverscheurende ballades te vertalen van rauwe eerlijkheid tot oprechte passie. In oktober 2023 verschijnt haar langverwachte nieuwe album. “Ik wilde met dit album niet over één nacht ijs gaan. Maar ik had nooit verwacht dat het zo lang zou duren. Vaak dacht ik dat ik er bijna was, om dan toch weer te realiseren dat ik dieper moest graven en dat er meer potentieel in zat.”. Op 16 februari staat ze in PAARD!

Nederlands nederpop
archief
  • €26,50 *
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

In 2017 verscheen het debuutalbum van Roxeanne Hazes. Met ‘In Mijn Bloed’ sloeg ze een nieuwe richting in. Ze won hier een Edison voor en trad op tijdens diverse tours en op festivals door het hele land. In het afgelopen jaar nam Roxeanne Hazes deel aan het muziekprogramma ‘Beste Zangers’, waarin ze indruk maakte met haar vertolkingen en onder andere scoorde met haar bewerking van het nummer ‘Vannacht’ van Blanks. Haar samenwerking met Kris Kross Amsterdam en Donnie, getiteld ‘Der Af (Oya Lé Lé)’, is inmiddels zeven miljoen keer beluisterd.

Support: Sophia

De Nederlandse popzangeres en singer-songwriter Sophia stond kortgeleden in onze Kleine Zaal. Nu opent ze het optreden voor Roxeanne Hazes. Sophia schrijft emotionele liedjes die ze in een popjasje steekt, met sterke melodieën. Ze heeft van jongs af aan samengewerkt met producer Arno Krabman. Het eerste succesvolle resultaat van hun samenwerking was “Alaska”, het originele nummer dat heel Nederland in 2020 te horen kreeg tijdens de finale van The Voice of Holland, die ze op 17-jarige leeftijd won. Arno Krabman heeft ook veel samengewerkt met Roxeanne Hazes zelf.