donderdag 2 februari 2023 8380

ROOSBEEF

Pauwel

Roosbeef is in 2005 opgericht door frontvrouw Roos Rebergen en drummer Tim van Oosten. Op 2 februari 2023 zie je ze, gewapend met een nieuw album, in PAARD. Nu is Roosbeef niet alleen meer de band van Roos, maar net zo goed die van Tim Van Oosten, Pascal Deweze, Tom Pintens en Sjoerd Bruil. Verwacht wat je van Roosbeef gewend bent, scherpe Nederlandstalige teksten met pakkende muzikale begeleiding. 

pop
Archief
  • € 23,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 3,00 servicekosten

Met de wondermooie nieuwe single ‘Mandola’, die op 7 oktober uitkomt, kondigt Roosbeef een nieuw album aan dat op 20 januari 2023 het levenslicht zal zien. Het nummer is een mijmerende reflectie op de onzekerheden waar we allemaal wel eens mee geconfronteerd worden. Het leven lijkt de ander zo gemakkelijk af te gaan. Waarom kan ik niet doen en zijn zo als zij? Waarom is het voor mij zo moeilijk om de weg te vinden?, vertelt Roos Rebergen over deze nieuwe single.

 

Support Pauwel:

De indiefolk singer-songwriter Pauwel laat zich niet beïnvloeden door trends in de muziekwereld en gaat daarmee zijn eigen weg. Zijn unieke, breekbare stem en zijn groot talent voor het schrijven van liedjes, leverde hem een snel groeiende fanbase op. Pauwel zingt over thema’s zoals rauw gaat open en bloot de strijd aan met zijn demonen, zonder daarbij de essentie uit het oog te verliezen: ijzersterke songs die gaan over hoop en wanhoop tegelijkertijd.

 

Roosbeef is wonderfully quirky, dreamy and atmospheric

Het Parool