zaterdag 25 november 2017

RONDE

RONDÉ. Vijf letters. Vijf bandleden. De Spaanse vervoeging van samenkomen. Nog maar drie jaar geleden zag een van Nederlands meest veelbelovende jonge bands het levenslicht: Rondé was aanvankelijk een verzameling muzikanten die bij elkaar kwamen, ‘gewoon om wat songs te schrijven’. Een van de resultaten was hitsingle ‘Run’. De indiepopband was in één klap club- en festivalfavoriet.

Koop tickets
  • € 17,50
  • € 15,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

2015 bracht Rondé naar grote festivals als Lowlands, Concert At Sea en Mysteryland. Nederlandse radiozenders kregen geen genoeg van de band van frontvrouw Rikki Borgelt en 3FM benoemde ze zelfs tot ‘3FM Serious Talent’. Ook de tweede single ‘We Are One’ brak dwars door de barrières en bewees dat de eerste hit verre van een lucky shot was.

Het afgelopen jaar werkte Rondé samen met producer Niels Zuiderhoek van o.a. Kensington en Van Velzen aan een debuutalbum. De release van de plaat in januari en de hierop volgende tour, waarbij Rondé in mei in een uitverkocht Paard stond, zette alvast de toon voor een muzikaal 2017.  ‘Met deze plaat willen we laten zien wie we zijn’, vertelt frontvrouw Rikki. Ze ervaart het album als ‘een bubbel’, met daarin van het eerste tot het laatste nummer de typische RONDÉ-sound, die ze omschrijft als ‘warm, melodieus, poppy, karaktervol, mysterieus en meeslepend.’

Hit na hit na hit na hit

3voor12 over het optreden op Noorderslag 2015

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.