zaterdag 25 november 2017 8361

RONDE

Wulf

RONDÉ. Vijf letters. Vijf bandleden. De Spaanse vervoeging van samenkomen. Nog maar drie jaar geleden zag een van Nederlands meest veelbelovende jonge bands het levenslicht: Rondé was aanvankelijk een verzameling muzikanten die bij elkaar kwamen, ‘gewoon om wat songs te schrijven’. Een van de resultaten was hitsingle ‘Run’. De indiepopband was in één klap club- en festivalfavoriet.

Archief
  • € 12,50
  • € 15,00
  • € 17,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 3,00 servicekosten

2015 bracht Rondé naar grote festivals als Lowlands, Concert At Sea en Mysteryland. Nederlandse radiozenders kregen geen genoeg van de band van frontvrouw Rikki Borgelt en 3FM benoemde ze zelfs tot ‘3FM Serious Talent’. Ook de tweede single ‘We Are One’ brak dwars door de barrières en bewees dat de eerste hit verre van een lucky shot was.

Het afgelopen jaar werkte Rondé samen met producer Niels Zuiderhoek van o.a. Kensington en Van Velzen aan een debuutalbum. De release van de plaat in januari en de hierop volgende tour, waarbij Rondé in mei in een uitverkocht Paard stond, zette alvast de toon voor een muzikaal 2017.  ‘Met deze plaat willen we laten zien wie we zijn’, vertelt frontvrouw Rikki. Ze ervaart het album als ‘een bubbel’, met daarin van het eerste tot het laatste nummer de typische RONDÉ-sound, die ze omschrijft als ‘warm, melodieus, poppy, karaktervol, mysterieus en meeslepend.’

 

Support: Wulf
Hij is de stem van ‘Summer On You’: dé zomerhit van 2016 van Sam Feldt, Lucas & Steve, featuring Wulf. Nog maar amper bekomen van dit enorme succes met optredens op Mysteryland, Summer Festival in Antwerpen en Ushuaia op Ibiza, debuteert Wulf nu als soloartiest met zijn single ‘Mind Made Up’. Het is een fris, luchtig en positief nummer over kiezen voor je droom en daarvoor alles aan de kant zetten. En daar kan de singer/songwriter over meepraten, want vier jaar geleden besloot hij zijn goedbetaalde baan in te ruilen voor het onzekere bestaan als artiest, omdat hij wilde investeren in datgene wat hij de rest van zijn leven wil doen: zingen. ”I got my mind made up, and I aint’ gonna stop, Gonna be on top, I got my mind made up”.

Hit after hit after hit after hit

3voor12 about the performance on Noorderslag 2015