dinsdag 10 april 2018

ROMAIN VIRGO & THE UNIT BAND

Romain Virgo is een opvallende artiest binnen de nieuwe golf jonge reggae-artiesten uit Jamaica, zoals Chronixx, Kabaka Pyramid, Protje en Jah9. Met zijn warme lover’s rock met een moderne twist voegt hij een heel eigen stijl toe aan de hedendaagse Jamaicaanse sound.  Met zijn perfecte schoonzoon houding en zijn charmante podiumpresentatie kreeg hij eerder al de titel ‘prins van de lover’s rock’ en met zijn loepzuivere stem brengt hij een onvergetelijke show.

Archief
  • € 20,00
  • € 20,00
  • € 22,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Na zijn overwinning bij de Digicel competition trad Virgo meteen al veel op en bracht hij een cover uit van Sam Smith’s ‘Stay With me’ uit welke meteen in meerdere Caribische landen op nummer 1 terecht kwam. in 2016 kwam zijn single Lovesick uit en nu gaat hij met zijn 11 koppige band (inclusief brazz artiesten) op tournee, waarbij het Paard dus niet wordt overgeslagen.

Support: Iyobel 

YES Romain Virgo neemt Iyobel mee! Een talent dat je zeker in de gaten moet houden, want deze man doet zoveel dat hij ongeveer 100 redenen heeft om door te breken. De vocalist maakt een originele vorm van Nederlandse reggae en dancehall waarbij hij wordt ondersteund door een unieke band. Daarnaast maakt hij korte films en cinematische muziekvideo’s. Creativiteit staat altijd voorop, en omdat Iyobel zich continu blijft ontwikkelen en vernieuwen, is hij super veelzijdig.

Warm-up by Jam Jam Sound!