zaterdag 20 mei 2017

Rollerdisco

Rollin’ discokings & queens krijgen in Paard eindelijk de kans hun dansmoves op wieltjes te tonen. Put on your dancingskates, hijs je in je bellbottoms en glij mee op de meest dansbare muziek die de popgeschiedenis ons geschonken heeft.

Let op! Deze avond is op eigen risico. Neem bescherming (bijvoorbeeld knie- en polsbeschermers) mee of geef aan bij de verhuur dat je er graag bescherming bij wil hebben. Er is eventueel EHBO aanwezig, meld je hiervoor bij de security.

18+
Archief
  • VVK = €5,- DEUR = €7,50
  • Beide Zalen
  • 21:00
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

Van sexy soul en motowndeuntjes tot 70’s discoclassics en 80’s synthesizerknallers, alles komt voorbij. Als je de groove dan nóg niet tot diep in je botten voelt, weten wij het ook niet meer, maar reken maar van yes dat je met lichte spierpijn naar huis toe rolt.

Klinkt als: Kool & The Gang, Earth, Wind & Fire, The Pointer Sisters, The Four Tops, London Beat, Hall & Oates, The Jacksons, The Trammps, Human League, Devo, A-ha, Frankie Goes To Hollywood. De line-up wordt binnenkort bekend gemaakt. Je kunt zelf je skates meenemen of als je deze niet tot je beschikking hebt, huren bij PAARD.

LINE UP
GROTE ZAAL
Sunny Sjoerd
Josh Kelly
Chi Lola –
Dushi Sanka

KLEINE ZAAL
Justin Verkijk
Melvin Tas
Hollywood & Vine

Heb je geen rollerskates in je schuur liggen maar wil je toch ook graag schitteren op de dansvloer? Geen probleem!
Op de avond zelf kun je rollerskates bij ons huren. Reserveer van te voren alvast via [email protected] (vergeet niet je maat door te geven) en kijk voor de skate specificaties op: www.quadsk8.nl
Het huren van skates kost 2,50 per uur en je kunt je gereserveerde skates ophalen tot 22:15. Op de avond zelf is het ook nog mogelijk om skates te huren.

Paard over Rollerdisco

Altijd al een droom geweest om een rollerdisco te organiseren! Ideaal op de grote zaalvloeren van het Paard. De dj’s houden de muziek lekker breed… als het maar lekker glijdt! Eva von der Assen,
Paard - Programmeur
You should be skating!

PAARD

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.