ROLF SANCHEZ

Een rollercoaster vol emotie

zaterdag 9 december 2023 8381

Rolf Sanchez is een authentiek muziekfenomeen dat zijn publiek omverblaast met zijn hoogwaardige vocale kunsten en erin slaagt om iedereen te laten dansen zoals er nog nooit gedanst is. Wie een optreden van Rolf Sanchez bijwoont, kan rekenen op een rollercoaster vol emotie! Zaterdag 9 december komt Rolf Sanchez naar PAARD.

Latin pop
archief
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle exportproduct van Nederland op het gebied van Latin muziek. Niet minder dan twee diamanten platen voor zijn nummer 1-hits in de US Billboard Tropical Airplay chart, twee nominaties voor de gerenommeerde prijzen Premios Juventud (beste nieuwkomer) en Premio Lo Nuestro (beste act) en vele uitverkochte shows in Latijns-Amerika zijn het bewijs: Rolf Sanchez heeft alle kwaliteiten van een wereldwijd succesvolle popartiest.

Support: LAUF
LAUF maakt popmuziek over persoonlijke onderwerpen waar jonge mannen in het dagelijkse leven niet snel over durven te praten. Met singles als Hollywood als Door De Regen zingt hij over herkenbare onderwerpen voor elke jonge twintiger, die veel bezig zijn met relaties, vriendschappen en een weg vinden in het volwassen leven. Met zijn herkenbare stem en kwetsbare perspectieven en charisma doet hij de harten sneller kloppen van een jonge generatie vrouwen.