vrijdag 16 maart 2018

RILAN & THE BOMBARDIERS

Jay-Way

Pop, funk, rhythm & blues, dat zijn de ingrediënten die Rilan & The Bombardiers tot Rilan & The Bombardiers maken. De eclectische muziekstijl van de Haarlemse band heeft hen al heel wat succes opgeleverd. Zo was single Walking On Fire te horen in tv-series als Shooter, Shut Eye en Rosewood én werd de band al benoemd tot 3FM Serious Talent en Radio 6 Soul & Jazz Talent.

Archief

*incl € 2,50 servicekosten

Rilan, de zanger met het herkenbare kapsel, komt al op jonge leeftijd in aanraking met muziek doordat er in zijn ouderlijk huis veel naar geluisterd wordt. Deze muziek varieert van klassieke stukken en jazz tot aan Afrikaanse folk en rock ’n roll. Van alle markten thuis dus. Vanaf het moment dat Rilan gaat samenwonen met zijn oudere broer, slaat de spreekwoordelijke vonk over en begint Rilan bewust zijn muzikale spectrum te verbreden. Waar uiteindelijk dus Rilan & The Bombardiers is ontstaan. Zelf noemt hij zijn genre: “Rock & Soul” waar wij het uiteraard volledig mee eens zijn.

Eén ding is zeker: een avond met Rilan & The Bombardiers wordt gegarandeerd een muzikaal feestje!

Support: Jay-Way

Niemand minder dan Jay-Way zal het voorprogramma verzorgen. Jay-Way is niet zoals andere Nederlandse rappers, hij rapt namelijk in het Engels. Zijn raps zijn er om een positieve boodschap te verspreiden. De 24-jarige Jay-Way kwam 10 jaar geleden voor het eerst in aanraking met rap: ‘’Ik schreef een nummer om iemand te ‘dissen’ en dat heb ik naar hem opgestuurd. Het viel me op dat hij heel liefdevol reageerde.’’ Op dat moment wist de Christelijke rapper dat je kwaad niet met kwaad moet bestrijden. Op 16 maart is hij de support van Rilan & The Bombardiers in Paard!