vrijdag 16 maart 2018

RILAN & THE BOMBARDIERS – Albumrelease tour

Pop, funk, rhythm & blues, dat zijn de ingrediënten die Rilan & The Bombardiers tot Rilan & The Bombardiers maken. De eclectische muziekstijl van de Haarlemse band heeft hen al heel wat succes opgeleverd. Zo was single Walking On Fire te horen in tv-series als Shooter, Shut Eye en Rosewood én werd de band al benoemd tot 3FM Serious Talent en Radio 6 Soul & Jazz Talent.

Koop tickets

*incl € 2,50 servicekosten

Rilan, de zanger met het herkenbare kapsel, komt al op jonge leeftijd in aanraking met muziek doordat er in zijn ouderlijk huis veel naar geluisterd wordt. Deze muziek varieert van klassieke stukken en jazz tot aan Afrikaanse folk en rock ’n roll. Van alle markten thuis dus. Vanaf het moment dat Rilan gaat samenwonen met zijn oudere broer, slaat de spreekwoordelijke vonk over en begint Rilan bewust zijn muzikale spectrum te verbreden. Waar uiteindelijk dus Rilan & The Bombardiers is ontstaan. Zelf noemt hij zijn genre: “Rock & Soul” waar wij het uiteraard volledig mee eens zijn.

In 2018 verschijnt het debuutalbum van Rilan & The Bombardiers en daarvan is single Supernatural een mooi voorproefje. Het nummer werd al Radio 2 Topsong, dus dat belooft al heel wat voor de rest van het album dat begin 2018 uitkomt. Eén ding is zeker: een avond met Rilan & The Bombardiers wordt gegarandeerd een muzikaal feestje!

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.