zaterdag 22 februari 2020

RILAN & THE BOMBARDIERS

ATKD

Rilan & The Bombardiers zijn terug in NL. Na een jaar lang in het buitenland gespeeld te hebben zijn Rilan & The Bombardiers nu dan echt weer terug voor een Nederlandse Clubtour! Op 22 februari 2020 zie je ze in PAARD.

eclecticfunkpoprnbWe Are Public
Archief
  • € 14,50
  • € 14,50
  • € 17,00
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

“Zo met z’n allen op tour door het buitenland heeft focus gebracht binnen de groep en dat voel je op het podium”. Het is niet voor het eerst dat de groep internationale banden heeft opgedaan. Je kan hun muziek oa. kennen van Netflix Shooter, HULU Shuteye, FOX Rosewood series of andere speelfilms. De titel van de tour ontleent zich aan de dingen die de mannen tot nu toe hebben meegemaakt. Nieuwe muziek, persoonlijke verhalen en een ijzersterke show waar je onmogelijk op kan blijven stilstaan staan op het menu voor hun 2020 Once Upon A Tour.

ATKD, de gloednieuwe act van de artistieke tweelingzusjes Nina en Laura Philips, zal de avond openen. De Brits/Nederlandse tweeling combineert filmische pop met nonchalante elektronische beats. De upcoming single ‘Neon Lights’, geproduceerd door het producers duo Streems, wordt eind dit jaar uitgebracht. In het voorjaar van 2020 brengt het duo haar debuut EP uit. Eentje om in de gaten te houden!

 

De tonen van het ene nummer zijn nog niet uitgestorven en hoppakee, moeiteloos wordt het volgende nummer ingezet. Met het grootste gemak bereikt Rilan spatzuiver zijn hoge uithalen. De hele set lang zit het energielevel op de volle honderd procent.

3voor12 over optreden in Patronaat