zaterdag 22 februari 2020

RILAN & THE BOMBARDIERS

Pop, funk, rhythm & blues, dat zijn de ingrediënten die Rilan & The Bombardiers tot Rilan & The Bombardiers maken. De eclectische muziekstijl van de Haarlemse band heeft hen al heel wat succes opgeleverd. Zo was single Walking On Fire te horen in tv-series als ShooterShut Eye en Rosewood én werd de band al benoemd tot 3FM Serious Talent en Radio 6 Soul & Jazz Talent.

funkpopRaprnb
Koop tickets
  • € 14,50
  • € 14,50
  • € 17,00
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Rilan, de zanger met het herkenbare kapsel, komt al op jonge leeftijd in aanraking met muziek doordat er in zijn ouderlijk huis veel naar geluisterd wordt. Deze muziek varieert van klassieke stukken en jazz tot aan Afrikaanse folk en rock ’n roll. Van alle markten thuis dus. Vanaf het moment dat Rilan gaat samenwonen met zijn oudere broer, slaat de spreekwoordelijke vonk over en begint Rilan bewust zijn muzikale spectrum te verbreden. Waar uiteindelijk dus Rilan & The Bombardiers is ontstaan. Zelf noemt hij zijn genre: “Rock & Soul” waar wij het uiteraard volledig mee eens zijn.

Eén ding is zeker: een avond met Rilan & The Bombardiers wordt gegarandeerd een muzikaal feestje!

De tonen van het ene nummer zijn nog niet uitgestorven en hoppakee, moeiteloos wordt het volgende nummer ingezet. Met het grootste gemak bereikt Rilan spatzuiver zijn hoge uithalen. De hele set lang zit het energielevel op de volle honderd procent.

3voor12 over optreden in Patronaat