donderdag 4 maart 2021

RELEASEPARTY BLACKROCKSTAR [LIVESTREAM]

Klik hier om de livestream te kijken

Op 4 maart 2021 viert rapper en schrijver Rivelino Rigters aka Blackrockstar de release van zijn nieuwe project ‘Bloedband’ bij ons. Jij kunt live meekijken vanuit je woonkamer naar deze samenkomst va ‘heavy soul’, rap en indrukwekkende verhalen uit het gelijknamige boek ‘Bloedband’.

 

hiphopRap
  • Gratis
  • Online livestream (vanuit PAARD)
  • 20:30
  • 21:00

Over de hele wereld toert hij om gevangenissen, scholen en instellingen te bezoeken om zijn levensverhaal te delen van een jonge straatcrimineel die gered werd om een ​​boodschap van hoop te brengen!

Vanaf zijn 14e begon hij met het schrijven van rapteksten geïnspireerd door groepen en artiesten als Public Enemy, Ice Cube en Babyface. Na een turbulente periode in zijn jeugd ging hij op zijn 16e op een spirituele zoektocht om de zin van het leven te ontdekken. Op zijn 17e vond hij voor het eerst zijn weg naar de podia via gospelkoor de Go Gang. In deze groep ontdekte hij zijn passie voor het live optreden en begon hij een passie te krijgen voor het schrijven van eigen liederen. Sindsdien heeft hij in meerdere bands gespeeld en heeft hij 2 albums, 4 EP’s, 8 singles en 2 boeken uitgebracht.