QUIQUE [uitverkocht]

zaterdag 25 november 2023 2023

De show van Quique in PAARD is uitverkocht, maar onze buren van de mooie Nijmeegse zaal Doornroosje hebben nog kaarten. Klik hier voor meer info. Wil je liever kaarten voor de PAARD show kopen, koop dan alleen je kaarten via ticketswap. Via andere wegen zijn helaas oplichters actief.

Amsterdammer Enrique Ebbink, alias QUIQUE, is een talent in opmars. Afgelopen jaren heeft hij podia in vuur en vlam gezet, miljoenen plays behaald en duizenden fans bereikt met zijn originele tracks. Hij groeide op in Amsterdam als kind van een Nederlandse vader en een Colombiaanse moeder. In een gezin waar dans en muziek centraal staat kreeg hij al snel een gitaar in zijn handen gedrukt. Met zijn muziek die volgens hemzelf alles zegt over wie hij is: ‘El Colombolandés’ kan de zomer niet lang genoeg duren wat QUIQUE betreft. Op 25 november 2023 brengt hij de zomer naar PAARD!

afro pop hiphop R&B reggaeton
archief
  • €20,00 *
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

QUIQUE beweegt zich on stage en in de studio tussen reggaeton, R&B, hiphop en afropop. Hij ontwikkelde de afgelopen jaren een unieke sound en een melodieuze, tweetalige flow in het Spaans én het Nederlands, waarmee zijn opgewekte urban-pop zich niet meer zal laten begrenzen. QUIQUE heeft dan ook maar één doel: zijn luisteraars uit de dagelijkse sleur halen en als het even kan laten dansen. Dat kan het tweetalige talent zelfs terwijl hij serieuze thema’s aankaart in zijn teksten.

Support: Mariposa
De Colombiaanse / Italiaanse artiest Mariposa herdefinieert hoe Latijns rap eruitziet met haar grensverleggende geluid en DIY-esthetiek. Deze opwindende, drietalige creatieveling met een Y2K-tintje heeft zichzelf geleerd hoe ze muziek moet maken en opnemen vanaf nul, als een middel voor zelfexpressie en genezing. Ze staat vooraan het front van een beweging die het muzikale landschap verschuift naar meer inclusie. Mariposa vertegenwoordigt een nieuwe generatie die tussen culturen, talen en genres leeft en waarvan de veelzijdige identiteiten op de voorgrond staan.