zondag 16 mei 2021

PUUR GELUL 30 [UITVERKOCHT]

In verband met de Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst naar 16 mei 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Lees hier meer over de Corona maatregelen die PAARD heeft genomen.

De show is helaas al uitverkocht, maar je kunt je nog wel opgeven voor de wachtlijst. Je ontvangt dan een mailtje zodra er tickets vrijkomen.

Menig Hagenees heeft geen enkele uitleg over Puur Gelul nodig, maar voor nieuwkomers vertellen we graag wat hen te wachten staat: Puur Gelul is een avond vol overdonderend zinloos verbaal geweld. Punt. Een bonte verzameling van schrijvers, sprekers, verhalenvertellers, dichters, rappers en stand-uppers uit het hele land komen  naar Den Haag om de literatuur een ‘boost’ te geven. Compleet voorzien van een nieuwe woordenschat en darmverkrampingen van het lachen sturen we je na afloop weer de straat op.

We pakken groots uit deze 30e editie!

puur gelulVessel
wachtlijst
  • € 15,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Medeoprichter van Klein Orkest Harrie Jekkers begon zijn carrière als cabaratier in 1985 nadat de muziekgroep uit elkaar viel. Inmiddels heeft hij negen theatershows op zijn naam staan, met ‘Achter de duinen‘ als meest recente tour. “Het fijne aan dit opgewekte en nostalgische theaterconcert is dat Harrie Jekkers de tijd neemt voor geestige anekdoten over zijn bandje. Hij geeft zijn publiek precies waarvoor het is gekomen”, aldus de Telegraaf.

Sjaak Bral is een Nederlandse presentator, schrijver, cabaretier en radiomaker. Met zijn show ‘’Broodje Bral’’ is hij dagelijks te horen op Radio West. Serieuze kwesties aansnijden met een flinke dosis humor, dat is iets waar Bral in uitblinkt. In 2017 was hij nog de aangewezen man voor een oudejaarsconference, welke rap van tong, scherp en superactueel was, aldus de Telegraaf. “Getapt en filosofisch tegelijk”, aldus NRC.

Ramon Roelofs, a.k.a. Charly Lownoise is een Haagse hardcoreproducent. In 2007 bracht hij zijn autobiografie ‘Autobiografie van een dj‘ uit. Ditmaal komt hij zijn nieuwe boek presenteren.

Alleskunner Nabil Aoulad Ayad is acteur, beatboxer en cabaratier. Hij speelde in verschillende series zoals ONM en De Co-assistent en daarnaast was hij twee seizoenen te zien in improvisatieshow Alpacas. In 2015 besloot Nabil zich in te schrijven voor het Leids Cabaretfestival en kort daarna ging hij het theater in met zijn eerste show ‘Tijdmachine’, een nostalgisch programma over de zorgeloze jaren 90. Zijn tweede show ‘Monopoly’ is nog tot mei 2020 te zien in het theater.

René van Meurs is stand-up comedian, cabaretier en tekstschrijver. Meurs is bekend van Comedytrain en winnaar van de jury- en publieksprijs van Cameretten. In 2010 tourde hij met Theo Maassen als support-act. Inmiddels is hij al een lange tijd op eigen theatertour, genaamd ‘Hunkert’, waar hij spreekt over wat het eigenlijk betekent om lief te hebben, te houden en te verliezen? Prachtige verhalen vol mooie inzichten, hilarische improvisaties en bovenal: enorm veel goede grappen.

Maarten Spanjer loopt al een tijdje mee. Als acteur en als schrijver heeft de Amsterdammer al flink wat op zijn palmares. Het bekendst werd Spanjer met het programma Taxi, waarin hij vermomd als taxichauffeur gesprekken met mensen hield tijdens de rit. Maar ook zijn boek ‘Spanjer In Stukken’ uit 2016 is bekend. In deze bundel staan korte verhalen en anekdotes van Spanjer.

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Voor dit concert betekent het dat er maximaal 30 personen aanwezig kunnen zijn, die het PAARD kunnen bezoeken. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht en zijn mondkapjes verplicht in het pand (behalve op de zitplaats). Ook geldt er een aantal nieuwe regels: De horeca van PAARD is gesloten maar bezoekers mogen wel zelf meegebracht water consumeren. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

Een wisselend circus van taalvirtuozen, met als gezamenlijk doel de rock ’n’ roll van het woord naar de mensen te brengen en hen zo een mooie avond en kramp in de lachspieren te bezorgen.

3voor12 Den Haag