maandag 1 januari 2018

POWERED BY PAARD 7″ Tears & Marble en The Stangs

Voor de derde keer presenteert Paard op Record Store Day met trots: de limited edition Paard 7” single. In 2015 presenteerden wij onze eersteling, met daarop The Deaf en Taymir, vorig jaar waren dat AAPNOOTMIES en Son Mieux en ook dit jaar hebben we een mooi tweetal Haags talenten uitgezocht waar wij trots op zijn: The Stangs en Tears & Marble.

Archief
  • €10 (incl. opsturen binnen Nederland)
  • Beide Zalen
  • 10:00
  • 10:00

*incl € 2,50 servicekosten

The Stangs herleeft met hun ‘dune beat’ de muzikale tijden van de jaren ’60, geïnspireerd door de Haagse kust. The Kik nam de jonge band vorig jaar mee op sleeptouw gedurende hun landelijke tour, nog voordat de eerste EP –welke in januari jongstleden verscheen- gelanceerd was. Op de Paard-single is het nummer ‘Carousel’ opgenomen.

Tears & Marble is geen onbekende meer in de Haagse muziekscene, maar heeft in de afgelopen maanden een flinke transformatie ondergaan. De eerste Haagse show in volledige bandformatie vindt plaats op Life I Live volgende week. Mocht je het nummer ‘Sacred Life’ van Bella en consorten dan graag luidkeels mee willen zingen, dan kun je met de 7” single de komende dagen alvast oefenen.

Fysieke verkoop:

  • Vinyl Grove (Boekhorststraat 10, www.vinylgrove.com)
  • via de bands zelf.(mustangs070.nl &  www.facebook.com/tearsandmarble)

Online verkoop:
De 7″ kan online besteld worden en per post (binnen NL) worden verzonden. In het laatste geval komt er €1,50 verzendkosten bij en is de totaalprijs dus €10, -. LET OP: zorg dat je adresgegevens in je Paard-account kloppen! Record Store Day Op Record Store Day veranderen de vloeren van platenzaken wereldwijd in een open podium. In Den Haag voorziet Paagman ons in beide vestigingen van livemuziek. Zo vinden er onder andere gratis bij te wonen optredens plaats van Lucas Hamming, Hallo Venray, Rondé, Call It Off en The Stangs. Bekijk het volledige programma hier. Ook Vinyl Grove heeft die dag programma voor de bezoekers in petto.

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.