POMMELIEN THIJS [uitverkocht]

vrijdag 8 maart 2024 2024

Pommelien Thijs (22) is een Vlaamse zangeres, muzikante, ontwerpster en actrice. Met haar singles “Meisjes van Honing”, “Ongewoon”, “Wat Een Idee!?” en “Zilver” scoort Thijs hoog in de hitlijsten. In 2023 werd ze genomineerd voor 5 MIA Awards in januari en won er 3 (Solo Vrouw, Hit Van Het Jaar met ‘Ongewoon’ en Doorbraak). Ze was daarmee de artiest die het meeste in de prijzen viel, samen met Stromae.

 

Voor liefhebbers van MAKSIM, Regi, Lotte de Clerck pop
archief
  • €23,00 *
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Haar debuutalbum ‘Per Ongeluk‘ is nu uit! Ondanks het succes van ‘Ongewoon’ vond Pommelien afgelopen zomer nog tijd voor de opnames voor Knokke Off, de gloednieuwe reeks die momenteel te zien is op VRTmax en binnenkort op Netflix. Ze blijft dus ook trouw aan haar andere passie: acteren. Daarnaast weerspiegelt haar liefde voor mode zich in haar zelfgemaakte podiumoutfits.

Vrijdag 8 maart 2024 zie je Pommelien Thijs in PAARD!

Support: Judith
Judith is een jonge en beloftevolle singer-songwriter uit Antwerpen. Na het winnen van MNM Rising Star 2022, waar ze onder andere gecoacht werd door Pommelien, kwam haar muzikale carrière in een stroomversnelling terecht. In datzelfde jaar al bracht ze haar debuutsingle “me and my big mouth” uit die ondertussen al meer dan 1,5 miljoen keer gestreamd werd op Spotify. Al snel volgden de singles “hypocrite” en “happy for you” om uiteindelijk 2023 af te sluiten met haar allereerste EP”it’s murder”. Judith is meer dan klaar om haar verhaal voor een live publiek te brengen en is dan ook waanzinnig enthousiast om als voorprogramma deel uit te maken van de Entertainment Tour.