POKEY LAFARGE

vrijdag 10 november 2023 2023

De gedreven songwriter Pokey LaFarge staat 10 november in de Grote Zaal! De samensmelting uit een rustiek geluid van het verleden met zijn eigen droge humor en gevoel voor rootsmuziek, is wat zanger/liedjesschrijver Pokey LaFarge uniek maakt. Pokey schrijft nummers beïnvloed door ouderwetse country, blues, folk en Western swing. Gedurende zijn carrière, negen albums tot nu toe, is de singer-songwriter iemand die nooit boos of teleurgesteld terugkijkt. LaFarge was op tour toen daar plotseling de pandemie was. Deze tijd gebruikte hij in zijn voordeel als periode voor extreme persoonlijke groei. Na het schrijven van zijn nieuwe album ‘In The Blossom of Their Shade‘ is hij weer on the road.

archief
  • €28,00 *
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30
Nieuwsbrief

Toen Pokey LaFarge zich plots in deze verlammende pandemie bevond was het geen verrassing dat het maken van nieuwe nummers soepel verliep. De singer-songwriter wilde een oeuvre creëren dat emotionele teksten combineerde met een moordende groove en aangrijpende melodieën. Op ‘In the Blossom of Their Shade‘, zijn laatste album, toont hij de reis vanuit de duisternis kruipen en in het licht komen. Het album is de perfecte soundtrack voor een warme zomermiddag, het soort muziek waar je naar wilt luisteren terwijl je een cocktail drinkt met (of zonder) je wederhelft.

Support: Barn & Belle
Barn & Belle
is een Americana & Roots duo afkomstig uit het zuiden van Nederland. Denk aan close-harmony begeleid door een scala aan Country & Folk instrumenten, een chemie tussen de twee multi-instrumentalisten. Na de supportact te hebben verzorgd van Seasick Steve, staan ze 10 november als voorprogramma bij Pokey Lafarge.

“ Surf guitars, R&B and cod-Caribbean sunshine combine in this upbeat response to lockdown. “

The Guardian