zaterdag 21 april 2018

THE PLOCTONES

Support: Liberati Quartet

Gepresenteerd door Projazz & Paard

The Ploctones vertegenwoordigen alles waar het in de jazz om gaat. Ze verklanken een gevoel van vrijheid, zoals die alleen in je wildste fantasieën bestaat. Hun muziek swingt, suist, vliegt, vibreert, bonkt en kraakt dat het een lieve lust is. Ze hebben aan een halve noot genoeg om een muzikaal universum te creëren. Maar in dat universum bestaat niet alleen maar jazz.

Archief

*incl € 2,50 servicekosten

Plaats The Ploctones in een hokje en ze morsen met opzet fors over de lijntjes heen. Is het jazzrock, blues of funk wat The Ploctones door de microfoons jagen? Het is het allemaal. Latin, kaseko, punk, pop, r&b, country, bluegrass? Alle stijlen komen voorbij. De heren verslinden elk goed muzikaal idee met huid en haar en hebben daar aanstekelijk veel lol in.

In 2018 vieren The Ploctones alweer hun veertienjarig bestaan en zijn daarmee niet meer uit het Nederlandse jazzlandschap weg te denken. Na de StoerToer en de Better Then Ever Tour gaat deze “vuurbal van de lage landen” naadloos door met een nieuwe CD en bijbehorende tournee.

Anton Goudsmit – gitaar
Efraim Trujillo – sax en fluit
Jeroen Vierdag – bas,
Martijn Vink – drums

LET OP: Dit concert is met zit- en staanplaatsen.

 

Support: Liberati Quartet

Eind 2015 vonden vier jonge musici uit verschillende landen elkaar en het Liberati Quartet was geboren. Hun naam danken ze aan Eduardo Liberati, wie de meeste muziek schrijft. De verschillende achtergronden van de mannen laat de muziek tussen moderne en traditionele jazz bewegen. Maatsoortwisselingen zorgen voor een constante spanning en ontspanning waardoor de aandacht van hun publiek geen moment verslapt. En dat bleef niet onopgemerkt, in 2017 sleepten ze de prestigieuze Erasmus Jazz Prijs in de wacht. Kom lekker op tijd want deze support is zeker de moeite waard, beloofd.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur