zaterdag 20 oktober 2018

PINK PROJECT presents Pink Floyd’s Anniversary Tour

Na de succesvolle “Pink Floyd in Concert” tour, waarmee Pink Project in maart 2017 in de grote zaal van Paard stond, zal een van Pink Floyd’s beste tribute bands in het seizoen 2018/19 te horen en te zien zijn met een nieuwe sensationele show. De Pink Floyd’s Anniversary Tour zal in het teken staan van de albums The Wall en The Division Bell die in 2019 respectievelijk 25 en 40 jaar bestaan. Kosten noch moeite zullen worden gespaard om het publiek te verrassen met onder andere een prachtige quadrafonische sound, spectaculaire lichtshow en indrukwekkende visuals. Als Pink Floyd liefhebber wil je dit echt niet missen!

Archief

*incl € 2,50 servicekosten

Pink Project is in 1994 opgericht en heeft in de loop der jaren bewezen het gehele Pink Floyd oeuvre tot in de perfectie uit te kunnen voeren. Mede daardoor worden zij door kenners en criticasters wereldwijd gezien als één van de beste tribute bands. Met hun shows in theaters, poptempels waaronder Paard en in een uitverkocht Ahoy, wisten zij het publiek steeds weer te overtuigen met gepassioneerde uitvoeringen van de mooiste Pink Floyd songs. Pink Project heeft in haar 23 jarig bestaan een eigen identiteit opgebouwd en daarmee aangetoond meer te zijn dan een Pink Floyd cover/tribute band. Hierdoor heeft de band, naast de reguliere Pink Floyd liefhebbers, inmiddels ook een forse eigen fanbase opgebouwd.

Wat een fantastisch optreden. Tot tranen toe geroerd. Coverband is echt een understatement. Het is Pink Floyd 2.0

Fans na de uitverkochte show in Ahoy Rotterdam

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur