PIERCE BROTHERS

Folk recht uit het hart

woensdag 28 februari 2024 8383

Het is tien ongelooflijke jaren geleden dat het dynamische Australische duo, de Pierce Brothers, voor het eerst op het toneel verscheen, en ze zijn klaar om deze mijlpaal te vieren met een onvergetelijke tournee door Europa. Daarbij mag een avond in PAARD natuurlijk niet ontbreken. Maak je klaar om aan een unieke muzikale reis te beginnen terwijl The Pierce Brothers hun oprechte teksten en grenzeloze energie terugbrengen naar het continent dat hen vanaf het allereerste begin heeft omarmd. 28 februari in PAARD.

Voor liefhebbers van Kim Churchill, Kyle Lionhart, Seve Cousins
archief
  • €20,00 *
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:30
Nieuwsbrief

Met hun unieke mix van folk, indierock en energieke liveshows hebben de Pierce Brothers de harten van fans over de hele wereld veroverd. Van intieme akoestische ballades tot waanzinnige anthems: hun muziek is geëvolueerd en meegegroeid met hun gepassioneerde schare fans. Deze tour belooft een spannend overzicht te worden van hun grootste hits en een voorproefje van de opwindende nieuwe richtingen die hun muziek inslaat.

“ ‘Europe is one of our favourite places to tour, and we can’t believe it’s already been 10 years since our first European festival slot! 2014’s Lowlands performance is what kicked things off for us over there. After that show, all of a sudden we had people buying tickets to shows, venues were filling up, and suddenly we were a European touring act! It changed the course of our careers! We’ve always been a band that built of the momentum of the last tour, so to be able to keep onto it after a decade is just insane to me!’ “

Pat Pierce

Support: Nathan May
De in Adelaide gevestigde singer-songwriter Nathan May, bekroond als de ‘Jonge Aboriginal Artiest van het Jaar’ in 2019, is een vruchtbare muzikant met diepe wortels in zijn Arabana- en Yawuru-erfgoed. Gedreven door een persoonlijke ontmoeting met president Barack Obama in 2011, begon Nathan aan een fulltime muziekcarrière. Zijn aankomende album belooft een mix van culturele rijkdom en eigentijds vakmanschap. Nathans muzikale reis weerspiegelt zijn toewijding aan verhalen vertellen, gemeenschapssteun en het najagen van zijn dromen.