vrijdag 3 februari 2023 8380

PERSONAL TRAINER

Scram C Baby

Personal Trainer is geen onbekende in Den Haag. Al eerder was de indieband op festivals als Sniester en The Life I Live te bewonderen tijdens een van hun opzwepende live shows. Voorheen speelde de groep onder leiding van frontman Willem Smit met een wisselende bezetting, maar sinds 2 jaar liggen de bandleden vast. Ook dit vaste collectief weet je keer op keer te verrassen met hun uiteenlopende sound, waarbij het vrije gevoel van gewoon inpluggen en spelen een grote rol inneemt. 3 februari 2023 zie je ze in PAARD!

Archief
  • € 16,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 3,00 servicekosten

Op 4 november maken we voor het eerst kennis met hun debuut album Big Love Blanket, waarop wederom een unieke sound die ergens zwevend tussen indie-rock en post-punk te vinden is. De eerste vier nummers van de plaat zijn al te beluisteren en belichamen precies waar de kracht van Personal Trainer ligt, veranderlijk als altijd.

Support: Scram C Baby
Deze Amsterdamse indie- en garagerock-band geformeerd in 1992 heeft het allemaal nog: songs, sound en soul. Ook de gekte en speelsheid van de bandleden zijn er nog steeds, maar worden inmiddels in strakke banen geleid.

Ik wil een optreden geven dat ik zelf zou willen zien

Willem Smit